Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Katlan Classic Party - Cooky - Tokaj - Fesztiválkatlan


Tokaj Fesztiválkatlan

2020. augusztus 29. 23:00




Katlan Classic Party 
sztárvendég: Cooky 
2020. augusztus 29. (szombat), 23:00

Idén is vár a nyár legnagyobb házibulija! 

Az elmúlt 20 év legnagyobb hazai és külföldi slágereivel várják a discóba vágyókat. A fergeteges party házigazdája DJ Dezi, aki egyedülálló videó discó show-val készül, az este sztárvendége Cooky.  

Cooky Párizsban született, a francia fővárosban szerezte meg 1992-ben rádiós és televíziós főiskolai diplomáját is. A következő hat évben, a két legnagyobb francia zenei rádióban, az NRJ-ben és a FUN-ban dolgozott. 1998-ban költözött Magyarországra és Miskolcon a Sky Music Rádióban kezdett dolgozni. Ezt követte Érden a Junior Rádió, utána Budapest Extrém Rádió majd a Rádió1, a Music Fm, és újra a Rádió1. Közben sokat szerepelt különböző műsorokban, a TV2-ben a Nagy Duettben zsűritagként találkozhattunk vele és ő volt a műsorvezetője az Ezek megőrülteket produkciónak. Utána jött az RTL Klub a Celeb vagyok, ments ki innen műsor, majd a Konyhafőnök VIP. Ő volt a műsorvezetője volt a Kész Átverés Show-nak is. 
2002 óta járja az országot, mint dj. Sokan hallhatták már saját dalát a Love Again-t, amit a tervek szerint egy Király Viktorral közös alkotás követ majd. 
Zenei stílusa a mainstream, slágeresebb vonal, de nagyon jól kever classic house darabokat is.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

****

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.

A 2020. július 18-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.